Menu

ANGUS RuND Van hof GERWING

Excellente
Smaak

Dagelijks zorgen wij met liefde voor onze Angus-runderen. Ze lopen in de vrije natuur en eten alleen maar natuurlijke ingrediënten, zoals gras en kruiden. Wanneer het nodig is worden ze bijgevoerd met natuurlijke producten, zoals hooi van onze boerderij. Dat vinden we belangrijk, want zo weten we precies wat ze binnenkrijgen.

En het gebruik van preventieve toediening van antibiotica en groeimiddelen; dat houden we buiten onze weilanden en stallen. Een gezond stuk vlees met een excellente smaak, waarbij de dieren in hun natuurlijke omgeving leven; dát is ons doel.

Dichtbij
De natuur

Goedmoedig, rustig en imponerend; dát zijn onze Angus-runderen. Ze staan bekend om hun robuustheid en met slecht weer, kou, regen en hitte hebben ze weinig problemen. Mits ze goed verzorgd worden natuurlijk en de mogelijkheid hebben om te schuilen. Daar zetten we ons dagelijks met veel aandacht voor in.

Doordat het een sober en duurzaam ras is, gedijen ze het beste in natuurgebieden waar een grote variëteit aan kruiden- en grassoorten te vinden is. Onze Angus-runderen leven samen in de kudde in natuurgebied Het Witte Veen; dé perfecte leefomgeving voor onze dieren.

Vlees van ANGUS

Malse delicatesse

Angus-vlees kenmerkt zich door de mooie vetmarmering. En dat is belangrijk voor de smaak en malsheid van het vlees. Het geeft het vlees een intense smaak en zorgt ervoor dat het niet uitdroogt. Het vet smelt wanneer je het vlees bereidt. Je ziet het vet dus niet meer, maar proeft het wel. Wanneer je dan ook nog bedenkt dat onze koeien zonder stress en onder de meest natuurlijke en allerbeste omstandigheden worden groot gebracht, dan snap je vast dat we het hier hebben over een ware smaaksensatie!